Αυτόματη προσθήκη link διαγραφής

Κάθε email που αποστέλλετε, πρέπει να δίνει την δυνατότητα στον παραλήπτη, να διαγράφεται από τη λίστα, αλλιώς μπορεί να θεωρηθεί μη-νόμιμο. Με το maildirect.gr η διαδικασία εισαγωγής ενός τέτοιου συνδέσμου, στο τέλος κάθε newsletter, είναι αυτόματη.

Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε παραλήπτης μπορεί να διαγράφεται από την λίστα σας, αν δεν επιθυμεί να λαμβάνει μελλοντικές ειδοποιήσεις σας. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε. Οι διαγραφές γίνονται αυτόματα και οι λίσυες σας θα είναι πάντα ενημερωμένες.

Προληπτικός έλεγχος για φίλτρα SPAM

Κάθε σύγχρονο πρόγραμμα ανάγνωσης email (Outlook, Windows Live Mail, κλπ), όπως και οι υπηρεσίες παροχής δωρεάν email (Gmail, Hotmail, Yahoo, κλπ) εφαρμόζουν ειδικά φίλτρα, για να ταξινομήσουν τα εισερχόμενα email. Αν δεν θέλετε, το newsletter σας να καταλήξει στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας των πελατών σας, ελέγξτε το προληπτικά με τη βοήθεια του εργαλείου που παρέχεται.

Σε περίπτωση που έχετε αυξημένη βαθμολογία, μπορείτε να προβείτε σε διορθώσεις και να δοκιμάσετε και πάλι, μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή βαθμολογία.

Προγραμματισμένη αποστολή

Θέλετε να ενημερώσετε τους πελάτες σας για μια προσφροά που θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Κυριακής;
Δεν είναι πάντα εύκολο να είστε μπροστά στον υπολογιστή σας. Στο maildirect μπορείτε να προγραμματίσετε την αποστολή των newsletters σας, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε.

Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε πολλαπλές αποστολές, ώστε να ετοιμαστεί το πρόγραμμα πχ μίας εβδομάδας !

Δείτε το newsletters σας όπως θα το δουν οι παραλήπτες του

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ξεκινούν μια καμπάνια με newsletters, είναι η εμφάνισή του, η οποία διαφοροποιείται από πρόγραμμα σε πρόγραμμα και από υπηρεσία σε υπηρεσία. Gmail, Yahoo, Hotmail. Κάθε υπηρεσία εφαρμόζει διαφορετικούς κανόνες κατά την εμφάνιση ενός email.

Στο maildirect.gr θα μπορέσετε να δείτε το newsletter σας, όπως θα το προβάλλει κάθε υπηρεσία από τις προαναφερθείσες, και θα κάνετε τις διορθώσεις που θέλετε, πριν δουν το email σας οι παραλήπτες του !