Αναφορές ανοιγμάτων και “κλικ” σε συνδέσμους

Η αποστολή των newsletters δεν αρκεί. Για να εξετάσετε την επιτυχία και την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας σας είναι απαραίτητο να μάθετε, πόσοι “άνοιξαν” το email σας, αλλά ακόμη περισσότερο, πόσοι “έκαναν κλικ” στους συνδέσμους σας, για να κατευθυνθούν στο site σας, στο προϊόν ή την υπηρεσία που προωθείτε.

Στο maildirect όλα αυτά αποτυπώνονται με απλό και κατανοητό τρόπο. Θα έχετε πρόσβαση σε αναλυτικά στατιστικά, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα πολύτιμα για την αξιολόγηση της καμπάνιας σας.

Αναφορές διαγραφών ή ανενεργών email διευθύνσεων

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε πόσοι συνδρομητές σας διαγράφονται από τη λίστα σας, όπως και πόσοι απο αυτούς δεν έχουν πλέον ενεργή email διεύθυνση.

Το maildirect.gr επεξεργάζεται τα newsletters που “επιστρέφουν” λόγω ανενεργών email και διαγράφει αυτές τις διευθύνσεις από τη λίστα συνδρομητών σας, ώστε να μην χρειάζεται να αποστέλλετε newsletters σε αυτούς τους παραλήπτες, αφού δεν θα τα παραλάβουν ποτέ.

Σύνδεση με Google Analytics

Έχετε ήδη site και χρησιμοποιείτε το Google Analytics για να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητά του; Χρησιμοποιείστε το για να καταγράφετε και τα στατιστικά της καμπάνιας σας. Όλα τα στατιστικά σε ένα μέρος, συγκεντρωμένα.